Kicsoda Chris Rose? (könyvajánló)

imagesIsmered Chris Rose-t? Ismered a How to win Campaigns? című könyvet? Ha kampányolással foglalkozol, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj Chris Rose-zal, a könyvével és az érték alapú szegmentálással is. Sajnos a fent említett könyv nem jelent meg magyarul, ezért csak az eredeti, angol nyelvűt ajánlhatom. Nem egy mai, de egy nagyon jól bevált könyv ez, amit a szerző rendszeresen kiegészít legújabb tapasztalataival.

A How to Win Campaigns egy gyakorlati útmutató arról, hogyan alakíts ki és menedzselj egy sikeres kampányt.  Chris Rose, több mint húsz éves tapasztalattal a háta mögött írta meg a könyvet, amelyben beszél a kampányolási trükkökről és arról, hogyan használjuk a szervezet alapelveit és a stratégiáit a kampányolásban. Chris dolgozott a Greenpeace kampányigazgatójaként, a WWF kommunikációs igazgatójaként és a Friends of the Earth-nek is kampányolt, valamint kidolgozott egy hatékony, szegmentációra épülő szervezeti stratégiát a Greenpeace-nek.
A How to Win Campaign könyvben konkrét lépéseket és használható modelleket találhatunk motivációs és kommunikációs struktúrák kialakítására is.

A könyv témáiból szemezgetve: Mesteri kampánytervezés; Politikai checklist; Motivációs értékek; Viselkedési minták; Katasztrófák; Hogyan használjuk a hírességeket?; Értekessé válni; Vizuális narratívák; Értékekre, viselkedésre, politikára és véleményre épített stratégia; Vészhelyzetek; Hogyan kommunikáld, hogy nyertél? ; Új média kampánypéldák;

Olvass bele, lapozd át a könyvet az Amazonon vagy olvasd el Chris kampányolási tippjeit a honlapján:

{liza}

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s