Az év legjobbjai

superhero-businesspeopleKereken egy éve, hogy megnyitottuk blogunk kapuját és ezzel mindenki számára elérhetővé tettük tanácsadói munkánk tanulságainak egy részét.

Az elmúlt 1 évben ezeket a cikkek olvastátok a legtöbben:

1. Meglepődve láttuk, hogy a legnépszerűbb cikkünk az ‘Arcképünk‘ volt, több, mint 200 egyedi látogatóval. Ezúton is köszönjük, hogy ennyire érdeklődtök irántunk. 🙂

2. Szintén sokan olvastátok a ‘Gyorsrandi: forradalmi ötlet önkéntesek toborzására‘ című írásunkat is, ami önkéntesek toborzásának egy kifejezetten kreatív útját mutatja be, ezt már sikerrel alkalmazzák brit civilek is.

3. A legnépszerűbbek középmezőnyébe került a ‘Civil linkajánló álláskereséshez‘, ezek szerint közületek is egyre többen akarják tudásukat külföldön is kamatoztatni.

4. Mi is előszeretettel olvassuk a különböző kimutatásokat, statisztikákat a nonprofit szféráról, ezért számítottunk rá, hogy ‘A világ jótékonysági trendjei‘-t ti is érdekesnek fogjátok találni.

5. Végül de nem utolsó sorban a ‘Nemzetközi trendek: Integrált aktivizmus és adományszervezés‘ cikk is száznál több látogatót vonzott, ami külön öröm számunkra, hiszen a két fő szakterületünkről szól és jó példa arra, ahogyan mi magunk is megosztottuk egymással tudásunkat.

2015-ben is hetente jelentkezünk majd cikkeinkkel, illetve személyre/szervezetre szabott tanácsadásért is bizalommal keressetek minket a jövőben is.

Schmidt Gergő & Baranyai Liza

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s