Csatlakozz!

Join-UsAzt látva, hogy egyre többen olvastok minket úgy döntöttünk, hogy ideje megnyitnunk blogunk kapuit, ennek keretében ezentúl vendégszerzőknek is helyet biztosítanunk. Szintén tervezzük, hogy interjúk keretében is elkezdjük megosztani veletek más civilek tapasztalatait, sikereit. Ha egy cikk inspirál, vagy olvasás közben felmerül benned, hogy a te területeden ez bizony máshogy van, akkor arra biztatunk, hogy írj nekünk az alábbiak alapján:

  • Lehetőleg az írás, amit küldesz 600-700 szót tartalmazzon.
  • Az cikk lehet egy jó gyakorlat leírása, elemzés, de akár vélemény is.
  • Olyan ötleteket várunk, amik segítenek tágítani a civil szervezetek látókörét, illetve hivatkozásokkal ellátott kiegyensúlyozott elemzéseket.
  • Ha úgy gondolod, hogy a munkád során szerzett tapasztalataidat egy írásos interjú formájában tudod leginkább megosztani másokkal, akkor szintén ne habozz szólni nekünk, ennek sincs semmi akadálya.
  • Kerüld a kliséket, illetve a szakmai zsargon használata esetén törekedj rá, hogy a kevésbé tapasztaltak is megértsék miről van szó.
  • Képet mi magunk is illeszteni fogunk a cikkbe, de ha van sajátod, amit javasolnál, azt örömmel vesszük.
  • Minden cikket amit kapunk elolvasunk, megnézzük mennyire illeszkedik az általunk kitalált arculatba, de a blogra való kikerülést nem tudjuk garantálni.
  • Amint a cikked kikerül a blogra értesíteni fogunk róla, emellett később elküldjük a nézettségi adatokat is heti és havi bontásban is. Fontos, hogy ez egy viszonylag szűk körnek szóló blog, ezért 100 látogató egy cikk esetében már jó eredménynek számít.

Az írásokat és további kérdéseket az eleskanyar@gmail.com email címre várjuk.

Schmidt Gergő & Baranyai Liza

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s