Segíteni szeretnénk!

menekultMilyen érzés Thaiföldről nézni a magyarországi menekültáradatot? Milyen érzés, hogy ilyen messze vagyunk és nem tudunk segíteni? Milyen érzés nemzetközi adományszervezési szakemberekként látni, hogy egyik magyar civil szervezet sem csinál igazi adományszervezést a témában?

Egyrészről fantasztikus látni, hogy az összes nehézség ellenére mekkora szolidaritás alakult ki menekültügyben Magyarországon. Önkéntesek, ételadományok, szervezetek nőttek ki a semmiből. Emberek százai, akik nem várnak másokra, hanem ők kezdenek el valamit tenni. Emberek, akik soha azelőtt nem önkénteskedtek, nem is adományoztak, most mennek és segítenek.

Mi is segíteni szeretnénk. Ugyanúgy, mint valószínűleg sokan mások is, akik csak azért nem tudunk, mert nem lakunk Magyarországon, vagy mert nincs időnk kimenni a Keleti pályaudvarhoz.
Hogyan segítsünk mi?
Mi a munkánkat ajánljuk. Azt, amihez értünk: megtaláljuk a leggyorsabb és legegyszerűbb módját a pénzadományok gyűjtésének a szervezet számára, azaz segítünk fundraiselni.
Nemrég megkerestük a magyar UNHCR-et, Menedék Egyesületet,  Cordélia Alapítványt, Helsinki Bizottságot, hogy felajánljuk szakmai segítségünket, arra, hogy pénzügyi adományokat szerezzenek. Most itt, ezen a fórumon újra felajánljuk.
Ha bárki ma Magyarországon menekültügyben változást tud elérni, vagy csak szervezeti jelenlétével segíteni tud a rászolulókon, ha szüksége van pénzügyi adományokra és ezért hajlandó lenne stratégiai szinten gondolkodni az adományszervezésről, az jelentkezzen, mert felajánljuk szakmai segítségnyújtásunkat.

Hogy miben tudunk segíteni, azt ezen a linket megtaljátok: ITT.
K
ontakt: ITT 

Liza és Gergő

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s