Újra itthon

Kedves Olvasóink, Ügyfeleink, Civil Barátaink!

Egy jó és egy rossz hírünk van számotokra. A jó hír, hogy több évi külföldi munkavállalás után idén májusban hazatértünk mindketten, és az elkövetkező pár évben mindenképpen Magyarországon leszünk elérhetőek. Sajnos ez viszont nem jelenti azt, hogy több magyar civil feladatot tudnánk ellátni tanácsadóként, mivel a következő fél évben, 8-9 hónapban többnyire magánéleti feladatokkal leszünk elfoglalva. A blogot is szünetelteni fogjuk, amíg születendő gyermekünk szabadidőt nem ad számomra, hogy újra belevethessem magam.
Gergővel viszont többet találkozhattok majd civil körökben, minthogy a magyar Greenpeace Aktivizmus és Engagment koordinátoraként dolgozik idén áprilistól.
Köszönjük, hogy az elmúlt években olyan sokan megtiszteltetek bizalmatokkal és bőséges feladatokkal láttatok el bennünket nemzetközi munkáink mellett. 🙂

A jövőben is lelkesen támogatjuk a magyar civil szektor fejlődését, ezért keressetek nyugodtan bennünket e-mailen ugyanúgy, mint eddig, ahogy időnk engedi igyekszünk majd segíteni.

Sok sikert és hajrá CIVILEK!

Liza és Gergő

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s